Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξήλωσε παγκάκι, ανατράπηκε το αμάξι και η κοπέλα σώα

Νεαρή κοπέλα, περίπου 20 ετών, το πρωί των Χριστουγέννων, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένιο παγκάκι της στάσης του δημοτικού λεωφορείου, στην Υπαπαντή Πανόρμου (μετά το Τσουκαλιό, μετά τη Γέφυρα), αλλά εκτός από τις υλικές ζημιές η ίδια δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

 

Το τροχαίο αυτό ατύχημα έλαβε χώρα περί τις 7:30΄το πρωί τη Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν η κοπέλα κατευθυνόταν προς τις Ελιές. Ζαλισμένη όπως ήταν, κατά τη δική της εξήγηση του τροχαίου σε κάτοικο της περιοχής, έχασε προς στιγμή τον έλεγχο της οδήγησης και έπεσε πάνω στο τσιμεντένιο παγκάκι. Το έσπασε σε κομμάτια, η μάσκα του αμαξιού διαλύθηκε και το αυτοκίνητο ανατράπηκε. Η νεαρή οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο της σχετικά εύκολα και σε καλή κατάσταση.

Το ασθενοφόρο μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας κατέφθασε στον τόπο του ατυχήματος και πήρε την κοπέλα για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις. Αργότερα, που τηλεφωνήσαμε στο νοσοκομείο, μας πληροφόρησαν ότι η κοπέλα δε νοσηλεύτηκε καθόλου, γιατί η κατάστασή της δεν ενέπνεε καμιά ανησυχία, και την άφησαν να φύγει.

Το αναποδογυρισμένο όμως αμάξι έμεινε εκεί για μερικές… ώρες.     

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου geomam δημοσιεύθηκε από geomam

    Το αναποδογυρισμένο αμάξι έμεινε εκεί μέχρι χτες το απόγευμα της Δευτέρας.

    Άγιο είχε η κοπέλα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version